21 mei 2016

6 juni: Rode Werf met Hans Spekman en Thierry Baudet

Maandagavond 6 juni: Hans Spekman en Thierry Baudet over de aankomende verkiezingen en de PvdA. Ook vertelt de JS over hun laatste campagne mbt wonen in Amsterdam.

  • Wanneer: Maandagavond 6 juni
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Waar: Pension Homeland, op het Marinetterrein

Zoals u van ons gewend bent zal Max van Weezel ons in twee rondes door de avond leiden.

We starten met een column uitgesproken door Marcel Duyvestijn, kritisch voormalig liefdevol lid.

De eerste ronde zal gericht zijn op Amsterdam: de Jonge Socialisten trekken aan de noodrem over wonen in Amsterdam: in hun campagne ageert men tegen de verkoop van de sociale huurwoningen waardoor wonen in Amsterdam enkel haalbaar is voor mensen met een dikke portemonnee. Voorzitter Caesar Bast vertelt ons over hoe we daarmee om kunnen gaan.

Ronde twee: Aankomende verkiezingen met Hans Spekman en Thierry Baudet. 

Het komend jaar zullen de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer weer plaatsvinden. Hans Spekman zal hierover in debat gaan met Thierry Baudet. De PvdA staat voor stevige campagne-uitdagingen. Volgens het Forum voor Democratie komen politici onvoldoende op voor Nederland en wil men meer invloed voor de kiezer. Ook zal Munire Manisa van Turks Tegengeluid ons via een unieke blik betrekken bij de diversiteit van kiezers en de rol van integratie.

Kortom, de avond zal te kort zijn, het mag schuren, het mag kraken. En uiteraard is er in een politiek cafe alle ruimte voor een drankje aan de bar.

Kom vooral langs:

  • Inloop: 19:30 uur Aanvang 20:00 uur 
  • Pension Homeland, op het Marineterrein, naast het Scheepvaartmuseum

En onze facebookpagina: https://www.facebook.com/rodewerf/